Online ledercoaching

Online ledercoaching har jeg arbejdet med i flere år, hvor jeg har arbejdet med direktører, chefer og ledere fra Grønland. Rammen med online kræver noget særligt og den måde at sætte forløbet op på, som jeg har tilegnet mig, fungerer virkeligt godt. Det er væsentligt, at have en klar dagsorden, hvor du har forberedt emnerne, før vi taler sammen. Det gør, at dialogen kan være fremadrettet, og at de tiltag vi finder frem til, kan sættes i værk øjeblikkeligt. Det har jeg haft stor succes med.

Online ledercoaching kan løse de problemer, som du går og arbejder med i dit lederskab. Det kan være problemer med medarbejdere, som ikke gør de aftalte ting, samarbejdsudfordringer i dit team eller de relationer, du indgår i.

De udfordringer, som du som leder står med, er der stor sandsynlighed for, at jeg tidligere har arbejdet med, og med mig som coach, får du sparring og konkrete løsningsforslag til, hvad du skal gøre.

Gennem mange år har jeg online coachet ledere fra det yderste Thule til inderste København med alle typer af udfordringer, som jeg har hjulpet dem til at løse. Det har været konkrete løsninger på de problemer, de stod med, hvor jeg har skabt de trin, som de har brug for, for at lykkes. Jeg kan også løse dine udfordringer – kontakt mig på mail

Jeg har arbejdet sammen med Morten af flere omgange, en af de gange han gjorde den største forskel for mig, var, da jeg kaldte ham ind som min “vejleder” imens jeg var placeret 3000 km væk fra Danmark. Mortens stil, sådan som jeg har oplevet det fra min stol som den vejledte, er at han respekterer individet og opfanger de ting der ikke nødvendigvis bliver sagt direkte og så spørger han ind til dem. Hvis jeg skulle sætte en metafor på Mortens arbejde, så er det på mange måder som en Lods der kommer ombord på et skib, men ikke som i traditionel forstand hvor Lodsen skal erstatte Kaptajnen. Morten er den slags Lods der kommer om bord, når skibet har mistet kurs og fart, og sammen med kaptajnen læser kort og tjekker kompasset, så Kaptajnen igen kan sætte kurs og skyde en god fart. Det har Morten hjulpet mig med, også på stor afstand via skype mm. og selvom afstanden var stor, så var det som om han stod lige ved siden af og læste kortet, tjekkede kompasset, sammen med mig.

Karsten Sandau – Leder Dasilak Skole (Grønland) & Lollands Skole/Fritid