Coaching

Min coaching af ledere adskiller sig fra andre coaches, da jeg er konkret og handlingsorienteret i min coaching. Når vi har afdækket de problemer du står med, går vi i løsnings mode, og udvikler sammen de tiltag, som du kan afprøve i din ledelse. Det er ofte tiltag, som, jeg ved, virker fra tidligere ledelsesforløb, og mine tilbagemeldinger fra mine coachinger er, at det er særligt oplevelsen af at have fået konkrete løsninger på konkrete problemer, som mine ledere er glade for.

Personaleledelse er et centralt emne, som kræver meget forskellige løsninger, og særligt mine erfaringer fra Grønland med kultur, sprog og vidt forskellige individer har styrket min coaching. Dette kan også ses på de skræddersyede løsninger vi laver sammen for medarbejderne, hvor der er succes med at tilpasse det den særlige situation

Online coaching bruger jeg som et stærkt supplement til ordinær coaching, og det kan give den effektive støtte, som der er behov i særlige situationer. Det kan være med til at skabe sammenhæng i forløb, når tiden er knap og behovet for ledelsescoaching stort, hvor en times effektiv udveksling kan gøre hele forskellen. Kontakt mig for mere på mail.

Jeg har i perioder brugt coaching, fordi jeg hele tiden arbejder med at blive en bedre udgave af mig selv som leder – Morten gav mig lige tilpas modstand og udfordrede mig tilpas, så jeg fik reflekteret og set tingene fra flere perspektiver. Morten er særligt skrap til at fange en problematik og anskueliggøre den visuelt i en model man kan tale ud fra.

Susanne Hartmann- Chef for Teknik og Miljø i Gribskov Kommune